Uddannelsesstrukturen

Uddannelsesstrukturen

Det er ikke kun de faglige temaer og lærersammensætningen, som gør LifeScience-linjen unik. Det er også selve strukturen i uddannelsesforløbet, som gør en forskel. 

Nedenfor kan du læse mere om hvordan 5 sammenhængende år giver tydelige fordele og hvilke fag, som skiller sig ud i LifeScience-forløbet. 

LifeScience er et sammenhængende uddannelsesforløb

Der er mange fordele ved at gå i vores LifeScience klasse. Hvor du i et klassisk skoleforløb skal starte forfra i gymnasiet med grundforløbet i en helt ny klasse, så vil du med din LifeScience klasse kunne fortsætte ind i gymnasiet, uden at skulle starte forfra på de dele af dit grundforløb, som omhandler de naturvidenskabelige fag. Eftersom du kender dine klassekammerater, kan I også med fordel komme hurtigere igang og fortsætte med de projekter, som har været igangsat i 9. klasse.  

I hvilke fag skiller LifeScience sig ud?

En LifeScience klasse har alle de samme fag, som alle andre klasser. Det gælder også de mulige valgfag og tillægstilbud her på NGG, såsom SportsCollege, MusicAcademy og Leadership Academy.

LifeScience klassen vil få særlig undervisning i fagene biologi, kemi, fysik og matematik ligesom de vil modtage specifik LifeScience-undervisning og opleve, at andre fag også arbejder med LifeScience temaerne. 

Der er en lang række fag, som fortsat er de klassiske fag, som hører sig til på den pågældende årgang og LifeScience klassen vil også - som alle andre klasser - have fællesfaglig undervisning med de andre klasser i eks. sprog og idræt. LifeScience klassen har klasselokale på samme gang som de andre klasser i årgangen og naturligvis være en del af alle de samme arrangementer og lejrskoler som alle andre.