Støtteforeningen

Støtteforeningen blev stiftet i 1980, men allerede i 1983 blev den en selvstændig forening, der arbejder tæt sammen med skolen. 

Støtteforeningens formål er: 

  • at hjælpe skolen med forbedringer og nyanskaffelser
  • at øge interessen for skolen ved afholdelse af forskellige arrangementer.

I årenes løb er det blevet til en lang række anskaffelser, som indgår i skolens dagligdag. Det er fx blevet til en legeplads, et basketballanlæg, gardiner, opslagstavler, keyboards og andre musikinstrumenter, fjernsynsapparater og meget mere.

Støtteforeningen holder, som sagt, forskellige arrangementer for at øge interessen for skolen, og særligt den årlige julebasar er værd at nævne. På denne dag arbejder elever, lærere og forældre sammen, for på bare 5 timer at skabe en omsætning på ca. 100.000 kr. som går til skolen og dens elever.

Hvis man ønsker at indmelde sig i denne forening og støtte dens arbejde til gavn for skolen, er det årlige medlemskontingent 150 kr. for enkeltpersoner og 200 kr. for par.

Støtteforeningens MobilePay nr. 73991 og konto nr. 9570 12888678

Send venligst en mail med navn, adresse og email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ved indmeldelse i foreningen.

Læs støtteforeningens vedtægter her: Vedtægter

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 Bestyrelsen er:  Mail:
Rigmor Vagn Olsen (formand)  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Klaus Thiesen (kasserer)  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Grethe Romme  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.