NYHED

Leadership Academy

Er du nysgerrig på din fremtid?

Vil du møde mennesker, som succesfuldt har gjort en forskel?

Ønsker du værktøjerne til at skabe en succesfuld fremtid?

Vil du være en del af et fedt netværk og få en masse unikke oplevelser?

NGGs Leadership Academy vil inspirere, motivere og give indsigt og værktøjer til at danne rammerne om din fremtid...fra de store tanker og drømme til hvordan de går i opfyldelse:Lær dig selv at kende og forstå de andre. Bliv inspireret og motiveret til at handle

- Lær dig at kende og forstå andre

- Bliv inspireret og motiveret til at slå igennem

- Få modet til at præsentere, debattere og forsvare dine drømme og holdninger

- Styrk dine kommunikationsevner og gennemslagskraft

- Få konkrete værktøjer til at opfylde dine drømme

- Ny og mind-blowing viden om hvad fremtiden kan byde på

Det er med stor glæde og spænding, at vi kan løfte sløret for vores spændende nye tiltag.

Undersøgelser viser, at din generation Z er kritikere af natur. I bekymrer jer om jeres omverden og jeres fremtid og I stiller jer heldigvis ikke tilfredse førend der er handling bag ordene. I tilhører en generation, som ønsker, at gøre en forskel og den vilje vil vi gerne være med til at spire.

Sammen med et hold af eksperter har vi sammensat et program, hvor du vil blive inspireret, udfordret og guidet ind i din egen fremtid. For hvad byder din fremtid på?....og hvordan kan du tage ejerskab og påvirke den?

Programmet består af moduler, som bliver designet ind i dit skema over et 2-årigt forløb, som kan gennemføres sammen med dit studie på enten 10. klasse, STX eller HF her på NGG.

Undervisningen på skolen krydres med ture og virksomhedsbesøg ligesom dele af programmet foregår på engelsk af undervisere fra erhvervslivet og gymnasiets egne lektorer. 

Der vil ikke forekomme eksaminationer, men derimod personlige interviews med efterfølgende anbefalinger og diplomoverrækkelser.