Tid til dig!

Om gymnasiet

Velkommen til et helt særligt sted....psst...hemmeligheden står nedenfor:

NGG er nemlig ikke kun det bedste gymnasium i Nordsjælland, fordi vores faglige resultater er i toppen. Vi er det bedste gymnasium fordi vi brænder for det vi laver og hele tiden forsøger at udvikle og optimere gymnasiet for elevernes fremtid - både for eleverne og med dem. Hvis du også brænder for det, du gør, er vi det rigtige match. Vi udvikler aktive elever, der vil skabe og tage ansvar og ikke blot passivt kigge på nu og senere i livet.

På NGG hjælper vi din motivation på vej gennem inspiration og trygheden i at vide, at det du laver, bliver til noget. At du bliver til noget, fordi du er et sted, hvor lærerne er engagerede og kan gøre en forskel for dig. Du kan være sikker på, at du får en særlig relation til hvert enkel lærer på NGG, for her er du ikke bare et nummer i en kæmpe flok. 

NGG tilbyder trygge rammer med rum til dig, talent, ambition og passion. Men det er stadig kun en ramme. Du er NGG, og NGG er, hvad du gør det til. Din energi, viden og indflydelse er det brændstof, som giver dig både faglige resultater og en glad hverdag på NGG.

Vi ved ikke, hvor du ender, men vi ved, at din fremtid bør starte rigtigt. Her, på NGG, med venner, hvoraf flere vil følge dig resten af livet. Du skal vide, at NGG vil være med dig resten af livet. Vi ved, at vi kan motivere og støtte dig i det du brænder for, så du bliver glad og kommer længere med dine drømme. Vi ved, at vi ved at inspirere dig, gør dig i stand til også at inspirere andre til at blive dygtigere, nå længere og opleve mere sammen med dig.

NGG har landets 4.højeste løfteevne

Igen i år ligger gymnasiet helt i top på evnen til at løfte hver enkelt elev til deres fulde potentiale og vi er så stolte af vores elever og lærere.

Læs mere om undervisningseffekt i gymnasiet i denne artikel: https://cepos.dk/artikler/undervisningseffekt-i-gymnasiet-2022/

"Jeg valgte NGG, fordi jeg havde hørt, at man ville få mange nære venner og tætte forhold til lærerne. Jeg føler mig set og hørt og jeg har haft så mange fede oplevelser netop fordi jeg ikke bare er et nummer et stort sted"

Cecilie, 3.Y