Træner-team

SportsCollege træner-team

På NGG SportsCollege får du professionelle trænere, som alle har lang erfaring med den individuelle sportsgren; både som udøvere på højt plan og som trænere. 

Vores trænere både mental- og fysisk coacher dig i det daglige i forhold til at lære at planlægge dit studie og træning, guide til til sund kost og mental balance og gøre dig endnu dygtigere til den sportsgren du har valgt. 

SportsCollege tilbyder dig et professionelt træningsmiljø samt et understøttende studiemiljø med studievejledning, lektiehjælp og samarbejde med Team Danmark.  

Nedenfor ser du et par af vores fantastiske trænere i SportsCollege og så kan du også læse mere om Rasmus og Mogens.

"Vores trænere fokuserer ikke kun på det fysiske i sporten, men også hvordan jeg skal planlægge min hverdag med studie og træning og hvordan jeg holder mig mentalt og fysisk sund" Nicolaj, 2. X

Profil: Mød Rasmus

Hvordan endte du med at blive instruktør på NGG?

Jeg arbejdede som efterskolelærer og blev kontaktet af NGG og spurgt om jeg ikke kunne tænke mig et starte en skilinje på NGG Gymnasium.

Det sagde jeg ja til da det var en kanon mulighed for at få lov til at skabe et unikt univers for ski-elever i DK på gymnasiet.
Det at arbejde med dem flere år i træk frem for kun et enkelt var en unik mulighed for virkelig at skabe en tydelig progression og udvikling for eleverne.

Hvor mange år har du været det?

Jeg har været ansat på NGG siden 2017 og haft ansvaret for ski-linjen siden jeg startede.

Hvad består jobbet i?

Jobbet består i at træne ski-eleverne to gange om ugen, primært i fysisk træning, men også teori, og udstyrslærer.
Udover det så har vi 4 uger i løbet af året hvor jeg underviser dem på ski i alperne og i norden. Den sidste ski-uge på året for alle eleverne mulighed for at tage uddannelsen, som ski-instruktør.

Hvad kan du bedst lide ved jobbet?

Jeg elsker at se mine elever udvikle sig, samt at være med til at hjælpe dem, med at nå deres mål og opfylde deres ambitioner.
Det er en kæmpe tilfredsstillelse og det giver mig en masse motivation for at levere et produkt af højeste klasse.
Så er det også skønt med gode kollegaer, som er med til at skabe en god energi i dagligdagen.

Mød Mogens

Mogens har været lærer på NGG i hele 37 år! 

Noget af det, han er glad for ved NGG, er de forrygende kolleger og muligheden for at få egne idéer til nye aktiviteter som f.eks. sommerskole, at male idrætsaktivitetsbaner i skolegården og skilinjen på SportsCollege på NGG, som Mogens var med til at starte!

Mogens beskriver en god dag følgende; “En dag, hvor jeg kan nøjes med at være faglig og få eleverne til at gribe stoffet”

Selvom han til daglig underviser i naturgeografi på NGG, så var yndlingsfaget idræt, da han selv gik i gymnasiet 

Fun-fact: Indtil for to år siden underviste Mogens også i idræt, men da han opdagede, at han var en af de ældste idrætslærere i Danmark, valgte han at give stafetten videre! Dog fungerer han stadig som censor til eksamen

TIPS: På billedet ses Mogens i sit rette element i smukke Åre.