En skole for livet

NGG Alumni

VELKOMMEN til hvad der må blive Danmarks mest fantastiske netværk

Vi er muligvis en smule bias her på NGG, når vi påstår, at et NGG Alumni kommer til at bestå af de skønneste og mest interessante mennesker, som alle har sin uddannelsesrod på NGG. Noget må vi have gjort rigtigt. 😉

Mange af jer har vi heldigvis løbende kontakt til; når jeres børn skal i skole, til årets julebasar eller når I kommer på besøg og inspirerer vores elever med jeres erfaring indenfor et felt. Vi er taknemmelige for jeres engagement og i lyset af den velvilje, har vi nu oprettet et alumni for jer alle. 

På de tilstødende sider kan I læse meget mere om planerne for netværket og hvordan I kan bidrage med erfaring, ekspertise og gode minder. Dermed kan vi alle være med til at sikre, at fremtidens unge bliver inspireret til, at vælge spændende og værdifulde veje i livet.

Rigtig god fornøjelse.....

Nedenfor kan I møde et par NGG´ere, som hver især giver deres bud på, hvad NGG har betydet for dem....

Jeg er NGG´er....Maria Pejter. Student årgang 1993
"Mine fineste minder er, da vi fik studenterhuen på af rektor eller da alle 1.G´ere var på skitur til Norge. Så handlede det ikke om stedet eller det vi gjorde, men det handlede om de skønne mennesker vi var sammen med og deres passion og dedikation. Den særlige NGG-ånd, som ikke kan forklares og kun kan opleves."
Jeg er NGG´er.....Thomas Bech-Hansen. Student årgang 1994.
”Det er summen af traditioner, der skaber historien og mindet. De var og er baseret på sunde og klassiske værdier med masser af rummelighed i en fast ramme. Huepåsættelse af rektor er symbolsk for helhedsskolen. Som 3.G’er hylder hele skolen dig – og du går igennem et espalier af flag fra de mindste elever i grundskolen. Dem, der starter skolelivet og kan se op til dem, der afslutter det. Det er sigende, at til både vores 15 års og senere 25 års klasse-reunion var vi stort set fuldtallige – og de fleste af os holder fortsat tæt kontakt.”
Jeg er NGG´er.....Alexander Garde. Student årgang 2013.
"Jeg valgte NGGs gymnasium på grund af SportsCollege og den golf-linje, som var blevet oprettet. Sporten var et samlingspunkt for elever fra flere årgange og et fantastisk supplement til den boglige del af skoletiden."
Jeg er NGG´er.....Nikoline Brammer. Student årgang 2020.
"Mine år på NGG blev præget af en stærk tilhørsfølelse, en stor rummelighed i et mindre fællesskab samt plads og opbakning til at favne bredt hvad angik det faglige, sociale, personlige og alt det indimellem. Oplevelserne, de fantastiske relationer og den såkaldte “NGG-ånd” har givet mig modet og evnerne til at bruge, hvem jeg er, mine interesser og mine ambitioner hertil til at gribe muligheder, og til at skabe dem selv. De dygtige og individanerkendende lærere og ledere kridtede banen op til, at netop jeg, og mine medstuderende, følte, at vi kunne sætte et unikt præg på skolen og i sidste ende vores eget dannelses- og uddannelsesforløb. Kun ambitionerne satte grænserne. Følelsen af opbakning og rummelighed, man møder på NGG, er en enormt givende oplevelse i sig selv. Det er en del af roden i de værdier, der i dag giver mig modet og viljen til at omfavne nye udfordringer og tage ansvar for egen og et fællesskabs udvikling."

Hvordan er vi organiseret

NGG Alumni er organiseret i fire grupper: Støtteforeningen og Sociale arrangementer for alumner samt Mentorklubben og Udviklingsgruppen. Til at hjælpe tropperne har vi nedsat en styregruppe bestående af et lille udvalg fra NGGs ledelsesteam og to tidligere elever.

Vi håber, at mange af jer vil melde jer ind i én eller flere af klubberne og engagere jer i det omfang det er muligt. I kan læse mere om klubbernes formål i afsnittet om medlemskab.