NGG SocialScience

5-årigt gymnasieforløb SocialScience

Orienteringsmøde om NGGs 5-årige gymnasieklasse: SocialScience 

Den 30. januar 2024 afholdte vi orienteringsmøde for SocialScience og LifeScience. Gik du glip af mødet, er du altid velkommen til at kontakte skolen og få mere information.

Husk at deadline for ansøgninger til skoleåret 24/25 er den 1. marts 2024. 

Har du lyst til at begynde gymnasiet allerede i 8. klasse?

Brænder du for samfundsvidenskab?

Er du ambitiøs og ønsker det højest mulige gymnasiegennemsnit?

.....så kan NGGs 5-årige samfundsvidenskabelige gymnasielinje med fokus på samfund, økonomi og kultur: SocialScience-klassen være lige noget for dig

Fordi NGG er en privat gymnasieskole, har vi som de eneste i området, muligheden for at skræddersy et helt unikt og spændende samfundsfagligt, økonomisk og kulturelt undervisningsforløb for elever i 8.årgang til og med 3.g. Altså over en 5-årig periode.

Med NGG SocialScience-klassen har vi særlig fokus på de samfundsvidenskabelige fag: Samfundsfag, økonomi samt kulturforståelse. Vi har mulighed for at flytte dig ekstraordinært i de fag, fordi vi allerede fra 8. klassetrin arbejder gymnasialt med fagene, arbejdsformer og metoder. Herudover fortsætter du ind i gymnasiet med din SocialScience-klasse, hvor I nu har et unikt forspring og dermed kan arbejde meget mere koncentreret fra starten.

I løbet af de to sidste år i udskolingen: 8 og 9. klassetrin vil denne klasse blive undervist af bl.a. skolens gymnasielærere i disse tre samfundsvidenskabelige fag ligesom der vil blive arrangeret projekter og ture med fokus på samfundsvidenskabelige emner. Klassen fortsætter ind på NGG gymnasiets samfundsvidenskabelig studieretning efter endt afgangseksamen på 9. klassetrin med unikke forudsætninger for at gennemføre den samfundsvidenskabelige studieretning og afsluttende studentereksamen fra NGG - som i forvejen kan bryste sig af områdets højeste studentereksamens-gennemsnit.  

På denne hjemmeside kan du læse meget mere om SocialScience klassen; uddannelsens opbygning, mål og meget mere. 

Så kort sagt - hvad er det du får med SocialScience:

- Undervisning i gymnasiepensum fra 8. klasse i disse udvalgte fag: Samfundsfag, økonomi, kulturforståelse samt engelsk på højeste niveau.

- Undervisning af bl.a. gymnasielærere, internationale lærere og mentorer.

- Et unikt klassemiljø med andre, som deler dine interesser.

- Sjove og spændende projekter, eksperimenter og ture i hverdagens undervisning.

- Samarbejde med virksomheder og institutioner her og i udlandet.