Vi elsker traditioner...

Traditioner i gymnasiet

..og dem er der rigtig mange af på NGG Gym.

Faktisk har nogle af dem eksisteret i over 25 år! Traditioner på NGG Gym skal først og fremmest gøre noget for fællesskabet og så skal vi have det sjovt. Men traditionerne skal også betyde noget, så du kan huske dem om mange år, når du tænker tilbage på din gymnasietid. 

Nedenfor kan du læse om en række af vores traditioner her på NGG Gym.


I den festlige afdeling er her et par eksempler:

  • Intro-arrangementer med alle tutorerne
  • Fodboldaftener
  • Bålfest
  • Galla-fest i det flotte Nordsjællands Konferencecenter for hele gymnasiet
  • Afslutningsgalla for 3.G´erne og 2. HF´erne med stor middag, underholdning fra hver afgangsklasse, cocktailbar og bålhygge i haven....pssst: her fester lærerne med til den lyse morgen...(O:=
  • Sidste skoledag er til tilløbsstykke med vand, skum og karameller til hele skolen og det er meget specielt for NGG

Andre NGG traditioner

Her er et udpluk af nogle af de andre NGG traditioner
Forårskoncerten
Julebasaren
Andebanko
Pink Shirt Day
Operation Dagsværk
Idrætsdag

Nedenfor kan du læse om to "gamle NGG´ere" som tydeligt husker deres tid på NGG Gym og som stadigvæk mødes med deres venner fra årgangen, selvom det er en del år siden, de gik ud. Det syntes vi, er ret fint og vigtigt....

”Det er summen af traditioner, der skaber historien og mindet. De var og er baseret på sunde og klassiske værdier med masser af rummelighed i en fast ramme. Huepåsættelse af rektor er symbolsk for helhedsskolen. Som 3.G’er hylder hele skolen dig – og du går igennem et espalier af flag fra de mindste elever i grundskolen. Dem, der starter skolelivet og kan se op til dem, der afslutter det. Det er sigende, at til både vores 15 års og senere 25 års klasse-reunion var vi stort set fuldtallige – og de fleste af os holder fortsat tæt kontakt.”

Thomas Bech Hansen

”Når vi fik studenterhuen på af rektor eller når alle 1.Gere var på skitur til Norge. Så handlede det ikke om stedet eller det vi gjorde, men det handlede om de skønne mennesker, vi var sammen med og deres passion og dedikation. Den særlige NGG-ånd, som ikke kan forklares og kun kan opleves”.

Maria Pejter