Ny elev

Velkommen til NGG - grundskolen

Udfyld dette skema såfremt du ønsker at ansøge om plads på NGG: Online ansøgning 

Vedr. betaling af opskrivningsgebyr: Se venligst nederst på vores online ansøgningsskema.

Har du spørgsmål vedr. opskrivning af dit barn op på NGG, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 45 57 23 21 (tryk 1)


Hvis du overvejer om NGG er noget for dig, eller dit barn skal starte på NGG nu, er der tit mange spørgsmål der trænger sig på.

På vores hjemmeside finder du mange oplysninger, både praktiske, lovformelige og om hverdagen på NGG.

Der er oplysninger der gælder for hele skolen, disse findes under http://ngg.dk/om-ngg og her finder du alt fra skolens formålsparagraf, værdier, vedtægter til ringetider, ferieplan og meget mere.

Der er også oplysninger der er mest relevante for grundskolen og disse findes under http://ngg.dk/grundskole/om-grundskolen såsom undervisningsplaner og skolevejledning, og under http://ngg.dk/grundskole/praktisk-info findes diverse praktiske oplysninger såsom skolepatrulje, skolebusplan med mere.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 57 23 21.

TILMELDING: 

På NGG behøver du ikke vente et helt skoleår med at søge optagelse. Vi optager nemlig elever løbende gennem hele skoleåret.

Ønsker du at ansøge, udfylder og indsender du dette skema: Online ansøgning

Se datoer for orienteringsmøder 

Læs om skolepenge

Optagelse sker efter en samtale med den relevante afdelingsinspektør eller en skolevejleder. Ved samtalen deltager både barn og forældre, og I vil blive inviteret til samtalen, når vi har mulighed for at tilbyde jeres barn en plads.

Når dit barn starter på skolen hjælper vi jer godt i gang, så overgangen føles lidt nemmere. Nye elever får udpeget to klassekammerater som tutorer, og de sørger for at vise rundt på skolen og introducerer alle de nye klassekammerater og venner.

Vi glæder os til at byde dit barn velkommen!