Mød lærerne i 10. klasse

Mød lærere i 10. klasse

NGG har et godt og solidt omdømme og det kan vi takke vores fantastiske lærere for. Undersøgelser blandt nye forældre på skolen viser nemlig, at de har valgt NGG, fordi de har hørt, at vi har fagstærke, engagerede og omsorgsfulde lærere. Det kan vi godt nikke genkendende til!

I 10. klasse er der meget fokus på, at give eleverne en god struktur, så deres videre vej på ungdomsuddannelserne bliver gjort nemmere. Det gælder både fagligt og socialt. I det hele taget vise, at "et godt værested er et godt lærested" og at "et godt lærested er et godt værested".

Nedenfor kan du møde to af vores fantastiske lærere i 10. klasse: Esben og Charlotte:

Mit navn er Esben Dyekjær.

Jeg har været på NGG siden 1988, hvor jeg selv startede som elev i 8. klasse.

Jeg blev ansat i 1995 og har i mellemtiden prøvet forskellige ting, men hjertet har altid været på NGG og det er jo også derfor, jeg har været her i så mange år. 

Jeg fungerer som udskolingslærer og koordinator for 7. - 10. klasse. Jeg er ansvarlig for at arrangere fester og studieture samt større skriftlige opgaver i udskolingen. 

En god arbejdsdag er en dag, hvor jeg har gjort en forskel for eleverne og været med til motivere dem. Jeg motiveres selv af et rart arbejdsmiljø samt at mine arbejdsopgaver giver mening.... og selvfølgelig skønne elever (O:=

Mit navn er Charlotte Østergaard

Jeg har været lærer på NGG i 4 år. 

Jeg underviser i dansk og engelsk og så er jeg også klasselærer. 

Jeg er super glad for at være på NGG, fordi jeg har nogle fantastiske kollegaer i et skønt og uformelt miljø. Det smitter af på min lyst til at undervise og formidle. 

En god dag på NGG er, når jeg møder ind til nogle friske og veloplagte elever i 10. klasse. Mine elever kommer jo med forskellige forudsætninger og det er en stor gave for mig, at kunne være med til at udvikle og motivere dem og dermed gøre dem klar til en ungdomsuddannelse.