Velkommen til NGG

Vi er utroligt stolte af at kunne præsentere vores gymnasium for dig.

NGG er ikke kun det bedste gymnasium fordi vores faglige resultater er i top med en af Danmarks bedste løfteevner. Vi er det bedste gymnasium fordi vi brænder for det vi laver og hele tiden forsøger at udvikle og optimere gymnasiet for elevernes fremtid. Hvis du også brænder for det, du gør, er vi det rigtige match. Vi udvikler aktive elever, der vil skabe og tage ansvar og ikke blot passivt kigge på nu og senere i livet.

På NGG hjælper vi din motivation på vej gennem inspiration og trygheden i at vide, at det du laver, bliver til noget. At du bliver til noget, fordi du er et sted, hvor lærerne er engagerede og ønsker at gøre en forskel til fordel for dig.

NGG tilbyder trygge rammer med rum til dig, talent, ambition og passion. Men det er stadig kun en ramme. Du er NGG, og NGG er, hvad du gør det til. Din energi, viden og indflydelse er det brændstof, som giver dig både faglige resultater og en glad hverdag på NGG.

Vi ved ikke, hvor du ender, men vi ved, at din fremtid bør starte rigtigt. Her, på NGG, med venner, hvoraf flere vil følge dig resten af livet. Du skal vide, at NGG vil være med dig resten af livet. Vi ved, at vi kan motivere og støtte dig i det du brænder for, så du bliver glad og kommer længere med dine drømme. Vi ved, at vi ved at inspirere dig, gør dig i stand til også at inspirere andre til at blive dygtigere, nå længere og opleve mere sammen med dig.

Vi glæder os til at se dig på Nordsjællands Grundskole og Gymnasium - eventyret begynder her.

Rektor Thomas Thrane