Mød et par af vores skønne elever

Mød et par af vores elever

Vi er ret stolte af vores elever - hver og en af dem. De er limen på NGG Gym, for uden deres vilje til fællesskabet - både det sociale og faglige, så ville vores gymnasium ikke være, hvor det er i dag. Nemlig et sted, hvor der er et helt særligt sammenhold blandt eleverne. Også på tværs af årgange. 

NGG Gyms elever er ikke et nummer og spørger man dem selv, så kan NGG Gym noget, som andre store steder ikke kan. Her bliver man set og hørt og man kan være den man er. 

Mød Alberte

Alberte går i 2.X. Hun er ansvarlig for vores sociale medier, som både inkluderer Facebook, Instagram og TikTok...men det stopper ikke der..😉 Alberte er nemlig også med i elevrådet, og så er hun tutor for vores nye elever. For som Alberte selv siger, er det vigtigt, at der sker noget i hverdagen, og at alle har det godt på vores gymnasium 🥰

Vores udadvendte elev bruger også tid på SportsCollege, hvor hun har uddannet sig til skiinstruktør (BSI1), og så har hun en stor passion for musik, hvilket vi ofte nyder godt af! 🎶
Alberte elsker rollen som ansvarlig for vores sociale medier. "Det er en fed, men også udfordrende rolle! Det vigtigste for mig er klart at vise, hvorfor NGG er specielt sammenlignet med andre (og større) gymnasier, samt hvor mange ting vi giver mulighed for (SportsCollege, MusicAcademy, fede ski- og studieture, ATU, Forskerspirer, ekskursioner, osv.)."

Tak for dit talent, dit engagement og dit altid gode humør Alberte! 

"For mig er NGG mit andet hjem med min anden familie" Noor, 2.Y

Mød Victor "Direktøren" Némery...

Jeg har også gået på NGG i grundskolen og for mig passede det godt, at gymnasiet ikke var kæmpestort og at fællesskabet dermed var meget stærkt. Mellem 9. klasse og gymnasiet var jeg et år på udveksling i USA og her gik jeg på en meget stort skole. Der var så mange i klassen, at jeg blev lidt glemt i mængden og det ønskede jeg ikke, når jeg skulle starte på et gymnasium. Her ville jeg gerne være et sted, hvor lærerne ville tage hånd om hver elev.

Gennem min tid på NGG har jeg lært enormt mange mennesker at kende og jeg er blevet inkluderet i NGG-familien, hvor alle er accepteret. Det er bare et fedt sammenhold - både mellem eleverne og med lærerne. 

Når jeg går under navnet "Direktøren" er det fordi jeg er elevrådsformand (O:=

Mød Hugo....

Her har vi fanget Hugo på en festlig dag - nemlig sidste skoledag. Men billedet kendetegner også Hugo ret godt, fordi alle kender ham og alle er vilde med Hugo. Møder man ham på gangen, får man altid det største smil og et kram - både lærere og elever.

Hugo har gået på NGG siden 7. klasse og her er hans egne ord om tiden på NGG:

"Da jeg blev færdig i 9. klasse, lå min interesse nok i de større gymnasier, da det ville betyde, at jeg kunne følges med mange af mine daværende venner. Dog var jeg meget splittet, da mange af de værdier der var på NGG, var nogle jeg værdsatte utroligt højt.

Jeg valgte derfor at tage et år mere på NGG i 10. klasse, da det bliver set som en del af gymnasieafdelingen, og jeg kunne dermed finde ud af, om de samme værdier fra grundskolen også kom til udtryk i gymnasiet. Jeg blev heldigvis mødt af et lærer-team, der tog sig tid til hver enkelt elev, så man aldrig kunne falde tilbage i undervisningen. Derimod fik de os op på højere faglige niveauer, og med det vidste jeg, at jeg skulle fortsætte til gymnasiet på NGG.

NGG for mig har været en fantastisk oplevelse. Vores årgang er blevet mødt med nogle lærere, som har bygget videre på vores alles faglighed, lige meget hvilket niveau vi startede på. NGG er som sagt heller ikke det største gymnasium, hvilket har givet vores årgang mulighed for at lære hinanden utroligt godt at kende, og givet os utroligt stærkt bånd.

Jeg fik også muligheden for at være på skilinjen på NGG, hvilket har gjort, at igennem min gymnasietid har jeg været på en masse fede ture, og har fået betydningsfulde venskaber med folk i klasser både under og over mig."