Mød et par af vores skønne elever

Mød et par af vores elever

Vi er ret stolte af vores elever - hver og en af dem. De er limen på NGG Gym, for uden deres vilje til fællesskabet - både det sociale og faglige, så ville vores gymnasium ikke være, hvor det er i dag. Nemlig et sted, hvor der er et helt særligt sammenhold blandt eleverne. Også på tværs af årgange. 

NGG Gyms elever er ikke et nummer og spørger man dem selv, så kan NGG Gym noget, som andre store steder ikke kan. Her bliver man set og hørt og man kan være den man er. 

Mød Andreas

Andreas er 17 år og går i 2.x. Han har gået på skolen siden Ællingen, op igennem hele grundskolen og nu på NGG’s gymnasium.

"Jeg synes, at NGGs gymnasium har en rigtig hyggelig efterskolestemning. Alle kan tale sammen - om man er 3.g´er, 1.g´er, HFer eller 10.klasse."

Til hverdag spiller Andreas golf og så er han på skilinjen i NGGs SportsCollege, hvor han har bestået instruktøruddannelsen BSI1 og nu jagter BSI2.....

"Skilinjen er nærmest min anden familie fordi vi rejser så meget sammen. Vi har fået et rigtig tæt sammenhold på tværs af alle årgangene på holdet."

I skoletiden er Andreas medhjælper på skolens sociale medier: TikTok, Instagram og Facebook… og så er han næstformand for Elevrådet samt tutor de nye gymnasieelever.

Mød Johan

Johan er 18 år og går i 2.y. 

“Jeg hørte om NGG, da jeg gik på efterskole. Jeg var faktisk ret fast besluttet på at jeg ville tage et af de større gymnasium, men da en af mine venner, som går på skolen, fortalte mig om gymnasiet, blev jeg alligevel interesseret. Jeg er nu blevet vild med, at vi ikke er så mange elever som på de helt store gymnasier. Det gør, at man ikke bliver glemt i mængden og at lærerne faktisk kender en.”

Johan går også i SportsCollege på basketball-linjen: "En anden ting der gjorde, at jeg valgte NGG, var på grund af SportsCollege. SportsCollege er med til at jeg kan få ekstra træning ind om morgenen, og det er med til at jeg starter min dag ud på en god måde!”

Herudover er Johan er også med til at styre skolens sociale medier: Instagram, Facebook og TikTok… og så er han festudvalgsformand samt tutor for de nye elever på gymnasiet.🤗

Mød Hugo....

Her har vi fanget Hugo på en festlig dag - nemlig sidste skoledag. Men billedet kendetegner også Hugo ret godt, fordi alle kender ham og alle er vilde med Hugo. Møder man ham på gangen, får man altid det største smil og et kram - både lærere og elever.

Hugo har gået på NGG siden 7. klasse og her er hans egne ord om tiden på NGG:

"Da jeg blev færdig i 9. klasse, lå min interesse nok i de større gymnasier, da det ville betyde, at jeg kunne følges med mange af mine daværende venner. Dog var jeg meget splittet, da mange af de værdier der var på NGG, var nogle jeg værdsatte utroligt højt.

Jeg valgte derfor at tage et år mere på NGG i 10. klasse, da det bliver set som en del af gymnasieafdelingen, og jeg kunne dermed finde ud af, om de samme værdier fra grundskolen også kom til udtryk i gymnasiet. Jeg blev heldigvis mødt af et lærer-team, der tog sig tid til hver enkelt elev, så man aldrig kunne falde tilbage i undervisningen. Derimod fik de os op på højere faglige niveauer, og med det vidste jeg, at jeg skulle fortsætte til gymnasiet på NGG.

NGG for mig har været en fantastisk oplevelse. Vores årgang er blevet mødt med nogle lærere, som har bygget videre på vores alles faglighed, lige meget hvilket niveau vi startede på. NGG er som sagt heller ikke det største gymnasium, hvilket har givet vores årgang mulighed for at lære hinanden utroligt godt at kende, og givet os utroligt stærkt bånd.

Jeg fik også muligheden for at være på skilinjen på NGG, hvilket har gjort, at igennem min gymnasietid har jeg været på en masse fede ture, og har fået betydningsfulde venskaber med folk i klasser både under og over mig."