Venner af NGG arrangementer mm

Venner af NGG arrangementer mm

Hvert år sikrer NGGs Støtteforening midler til gavn for alle skolens elever og lærere. Det være sig fysiske anskaffelser som "Det rullende Science-lab", musikinstrumenter, legeplads og meget mere. Ligeledes er Støtteforeningen afsender og arrangør af nogle af NGGs mest populære traditioner som Julebasaren og Andebanko ligesom de bidrager til skolens nye tradition i form af førstehjælp til alle elever. 

Fra i år vil Støtteforeningen også arrangere "Lærerige eftermiddage" for alle venner af NGG. Jer som er forældre, bedsteforældre, lærere, pensionister, gamle elever og bidragere. 

Intet af dette kunne ske uden medlemskaberne af foreningen. For bare 200 kr. om året kan du blive medlem af Støtteforeningen og modtage nyhedsbreve og invitationer og frem for alt, er du med til at bidrage til en fantastisk skole som NGG. Læs mere her: https://ngg.dk/om-ngg/praktisk-information/stoetteforeningen

Foredrag med Holocaust-overlever Birgit Krasnik Fischermann

Torsdag den 2. november 2023 kl. 16-18 på NGG

Er du lærer, pensioneret lærer, forælder eller bedsteforælder på NGG, inviteres du af NGGs Støtteforening hermed til det første i rækken af ”Lærerige eftermiddage” for venner af NGG.

For andet år i træk gæster Birgit Krasnik Fischermann NGG med sit foredrag om oplevelserne før, under og efter hende og hendes families internering under Anden Verdenskrig. Den 5. oktober i år vil alle 7-8.klasser samt gymnasiet opleve fru Fischermanns fortælling som en del af undervisningen.

Nu giver NGGs Støtteforening muligheden for at du med tilknytning til NGG også kan høre dette personlige og tankevækkende foredrag.

En gribende fortælling Birgit Krasnik Fischermann er født i 1938 og blev som 5-årig sendt afsted til Theresienstadt, hvor hun blev interneret sammen med sin familie. Fru Fischermann fortæller om hendes oplevelser fra tiden op til, under og efter opholdet i KZ-lejren.

Bagefter vil der at være tid til at stille spørgsmål om hendes liv, oplevelser og erfaringer.

Tilmelding Deltagelse er gratis og sponsoreret af NGGs Støtteforening.

Deltagelse kræver tilmelding. Skriv venligst til ngg@ngg.dk med antal deltagere og markér beskeden med: BKF foredrag tilmelding. Tilmeldingsfrist er: 1. oktober.

Der vil være mulighed for at købe drikkevarer ved dagens arrangement.

SÆT KRYDS!!

Årets Julebasar 2023 er lørdag den 2. december fra kl. 11-16