Adresse og transportforbindelser

Adresse og transportforbindelser

Nordsjællands Grundskole og Gymnasium
Christianshusvej 16
2970 Hørsholm
See on Maps


Telefon: 
+45 45 57 23 21
(Åbent på alle skoledage: 08.00 - 15.00)

E-mail:
ngg@ngg.dk

Eleverne på NGG kommer fra hele Nordsjælland og dele af Storkøbenhavn. NGG ligger rigtig godt placeret med mange muligheder for offentlig transport, tæt på motorvejen og vi har også egen skolebus.

Offentlig transport

Der er rig mulighed for at benytte sig af offentlig transport til og fra NGG. Buslinjer kører både nord- og sydpå bl.a. til og fra Hillerød / Helsingør / København / Fredensborg og Holte.

NGG Skolebussen

NGG er hele Nordsjællands private skole og der kommer børn og unge til NGG fra hele Nordsjælland.

Der masser af muligheder for offentlig transport til og fra skole. Udover den offentlige transport har skolen også egne skolebusser.

I dette dokument kan du få et overblik over skolebusserne og hvordan I nemmest kommer til NGG: Skolebus-rute 

Skolebussen er gratis og kræver ikke tilmelding.

Vi har trafik-politik

NGG arbejder aktivt med at forbedre trygheden og trafiksikkerheden omkring skolen. Der er et tæt samarbejde mellem skolen, Nordsjællands politi og vejmyndighederne om at gennemføre kampagner, fysisk infrastruktur og undervisningstiltag i skolen. Samarbejdet er defineret gennem et Vej-Skole-Politi netværk (VSP), hvor hver skole har en udpeget trafikansvarlig. Udarbejdelse af trafikpolitikken for skolen er en del af dette arbejde.

Hvad er trafikpolitik

En trafikpolitik sætter rammen for skolens arbejde med at sikre, at børn og unge får gode trafikvaner. Det handler altså både om trafikundervisning gennem hele skoleforløbet, sikre skoleveje og voksne trafikale forbilleder.

Trafikpolitikken involverer både skoleledelsen, lærerne, forældre og børn i tæt samarbejde med både politi og kommune”.

Rådet for Sikker Trafik

Her finder du skolen trafikpolitik.