Kom sikkert i skole og hjem

Sikker transport til og fra skole

Eleverne på NGG kommer fra hele Nordsjælland og dele af Storkøbenhavn. NGG ligger rigtig godt placeret med mange muligheder for offentlig transport, tæt på motorvejen og vi har også egne skolebusser.

Skolepatruljen

På NGG har vi et godt samarbejde med det lokale politi, og når man går i 6.-7. klasse, er der mulighed for at melde sig til skolepatruljen.

Der bliver valgt ca. 40 elever, som hvert år udfører følgende opgaver:

  • Følger børn fra 0.-2. klasse over Kongevejen ved trafiklyset efter endt skoledag, så de trygt kan gå/cykle videre hjem eller vente på bus.
  • Står ved indkørslen til skolen om morgenen, og sørger for at ingen biler kører ind i skolegården før efter kl. 8.10.

Skolepatruljeelever har to vagter om ugen og får lov til at møde fem minutter senere til 1. lektion, hvis de står vagt om morgenen. Skal de følge de små børn over vejen, har de lov til at gå fem minutter før klokken ringer ud til frikvarter. Deres opgave er meget vigtig og kræver, at de er både ansvarsbevidste og pålidelige.

Som tak for en god indsats er der en Tivolitur i maj måned med alt betalt.

NGG Skolebussen

NGG er hele Nordsjællands private skole og der kommer børn og unge til NGG fra hele Nordsjælland.

Der masser af muligheder for offentlig transport til og fra skole. Udover den offentlige transport har skolen også egne skolebusser.

I dette dokument kan du få et overblik over skolebusserne og hvordan I nemmest kommer til NGG: Skolebus-rute 

Skolebussen er gratis og kræver ikke tilmelding.

Offentlig transport

Der er rig mulighed for at benytte sig af offentlig transport til og fra NGG. Buslinjer kører både nord- og sydpå bl.a. til og fra Hillerød / Helsingør / København / Fredensborg og Holte.