Mini-SFO

Mini-SFO

Formålet med Mini-SFO

I NGG´s Mini SFO skaber vi de bedste rammer, så børnene bliver klar til en tryg start i 0. klasse og samtidig blive inkluderet i skolens SFO – Svanereden. 

Forløbet

Vi starter 1. maj og fortsætter forløbet helt frem til skolens sommerferie. Børnene vil gradvis vil blive introduceret til skolens daglige liv med traditioner, rutiner og fællesskaber. I Mini-SFO møder børnene ind til en skemalagt formiddag, hvor vores vigtigste fokus er, at få alle børn til at føle sig trygge i en ny stor gruppe. 

Vi arbejder med forskellige emner, tal, bogstaver, natur, bevægelse og tager på ture. 

Det er desuden vigtigt for os, at vores Mini-SFO er et sted hvor børnene mærker nærvær, hjerterum og omsorg. Derfor er det en fast personalegruppe med voksne fra Ællingen, SFO og 0.klasse, som er hos børnene hver dag. 

Klassedannelserne sker i samarbejde med alle omkring Mini-SFO forløbet. 

Vi er et hold med mange års erfaring, og vi danner klasser ud fra gruppe og individ perspektiv. Vi er under hele forløbet opmærksomme på de forskellige relationer og dynamikker i børnegruppen.    

Når sommerferien begynder, starter Svaneredens sommeruger som er uge 26, 27 28, og 31. Vi har lukket uge 29 og 30. 

Vi inviterer til et kort informationsmøde i april måned. Her får I nærmere besked om opstartsdagene. 

Vi glæder os meget til et fantastisk forløb med jeres børn. 

Bedste hilsner hele Team Mini SFO. 

 

Priser - Mini-SFO:

Efter Ællingen og lige inden skolestart starter jeres barn i mini-SFO. Dette er for at få en god og tryg overgang til SFO.

Mini-SFO starter 1. maj og slutter 30. juni. Prisen er i de 2 måneder 2.700 kr. pr måned. Juli er i vores sommerferie SFO.

Hvert år d.1/4 reguleres skolepengene jf. indeksreguleringen opgjort af Danmarks Statistik.