Skolerejser i Udskolingen

Skolerejser

På NGG elsker vi at rejse med vores elever, og vi mener, det er udbytterigt såvel fagligt som socialt. Nye venskaber opblomstrer, eleverne oplever nye måder at lære på, og de får en masse sjove og gode oplevelser, som de kan bygge videre på i livet.

I 7. klasse har vi en lejrtur til Bornholm. Vi syntes, at det er vigtigt, at eleverne lærer lokale egne at kende og Bornholm har masser af oplevelser og smuk natur at byde på. 

I 9. klasse rejser hele årgangen samlet til Berlin, hvor eleverne kan være sammen under hyggelige former. Her lægger vi særligt vægt på, at eleverne styrker deres samarbejdsevner og får prøvet egne grænser af ved diverse aktiviteter.

Sygeforsikring under rejser 

Skolen har via Gouda Rejseforsikring tegnet en rejseforsikring for alle elev-/lærerrejser i norden, europa og verden. Policenummeret er: DK-4709943. Rejseforsikringen dækker 100%, men eleven skal selv medbringe det blå sygesikringskort i EU- og EØS-lande, og det gule sygesikringskort hvis turen går til norden. 

Gouda Rejseforsikring vil herefter dække i tilknytning til kortet og således sikre, at I fortsat er 100% dækket – både for evt. udgifter til privathospital og ikke mindst for en evt. hjemtransport.

Skolen har IKKE tegnet en afbestillingsforsikring!

Klik her, hvis du ønsker at se hvordan rejseforsikringen dækker.

Grüsse aus Berlin...

...hvor hele 9.årgang altid tilbringer en dejlig varm og begivenhedsrig uge. Kulturelle oplevelser og masser af fællesskab er på programmet og turen er altid en stor succes. 
Her ser I et hold ved det sovjetiske krigsmindesmærke i Treptower Park

Bravo for Bornholm

Vores egen dejlige solskinsø skuffer aldrig, når vi hvert år drager afsted med hele 7.årgang på NGG. Der er masser af oplevelser på programmet. Både historiske- og kulturelle perler skal studeres og diskuteres, men så byder Bornholm også på en masse frisk luft og god motion i benene for alle.