Mød lærerne i udskolingen

Mød lærerne i udskolingen

NGG har et godt og solidt omdømme og det kan vi takke vores fantastiske lærere for. Undersøgelser blandt nye forældre på skolen viser nemlig, at de har valgt NGG, fordi de har hørt, at vi har fagstærke, engagerede og omsorgsfulde lærere. Det kan vi godt nikke genkendende til!

I udskolingen er der meget fokus på det prøveforberedende arbejde, og vores lærere er parate til, at føre eleverne til de afsluttende prøver i 9. og 10. klasse. 

Forberedelsen til det videre uddannelsesliv fylder meget i udskolingen, og lærerne skal bl.a. vurdere de unges uddannelsesparathed (Fagligt, socialt og personligt). 

Det pædagogiske arbejde er præget af relationsarbejde og af at motivere eleverne til læring. "Et godt værested er et godt lærested" sige vi her på NGG og det betyder, at eleverne lærer bedst og mest, hvis de har det godt og er en del af fællesskabet. Det er alle lærere i udskolingens fokus i disse sidste år af skolegangen. 

Nedenfor kan du møde én af vores fantastiske udskolingslærere; Claus:

Claus Esmer

Claus er klasselærer og underviser i både historie, biologi, geografi og samfundsfag i udskolingen og gymnasiet.

Alle ved hvem Claus er…..og det er ikke kun fordi han har været på NGG i 25 år og underviser både i udskolingen og i vores gymnasium, men fordi Claus altid møder elever og kollegaer med et stort smil og gerne en sjov kommentar. 

"De unge mennesker i 7-9. klasse er jo i rivende udvikling både fagligt og personligt og det skal vi kunne rumme og omfavne som lærere. Jeg møder hver dag skønne elever på gangen, som jeg lige får en god snak med. Både dem som jeg har kendt siden de var helt små og dem, som er nye på skolen. Det gør undervisningsmiljøet meget bedre, når man også har den gode kemi."