Mød lærerne i udskolingen

Mød lærerne i udskolingen

NGG har et godt og solidt omdømme og det kan vi takke vores fantastiske lærere for. Undersøgelser blandt nye forældre på skolen viser nemlig, at de har valgt NGG, fordi de har hørt, at vi har fagstærke, engagerede og omsorgsfulde lærere. Det kan vi godt nikke genkendende til!

I udskolingen er der meget fokus på det prøveforberedende arbejde, og vores lærere er parate til, at føre eleverne til de afsluttende prøver i 9. og 10. klasse. 

Forberedelsen til det videre uddannelsesliv fylder meget i udskolingen, og lærerne skal bl.a. vurdere de unges uddannelsesparathed (Fagligt, socialt og personligt). 

Det pædagogiske arbejde er præget af relationsarbejde og af at motivere eleverne til læring. "Et godt værested er et godt lærested" sige vi her på NGG og det betyder, at eleverne lærer bedst og mest, hvis de har det godt og er en del af fællesskabet. Det er alle lærere i udskolingens fokus i disse sidste år af skolegangen. 

Nedenfor kan du møde én af vores fantastiske udskolingslærere; Mette:

Mit navn er Mette Sindballe-Bruun

Jeg har i år været 20 år på NGG.

Jeg er både dansklærer i udskolingen, klasselærer, SSP-koordinator
samt arbejdsmiljørepræsentant for grundskolens ansatte.

Det bedste ved at være klasselærer er, at jeg kommer så tæt på eleverne, der går fra at være børn til at være unge mennesker i de tre år, jeg har dem i 7 timer om ugen.
Det bliver til mange timer, og derfor er det at være klasselærer en meget personlig opgave, der medfører, at jeg håber, drømmer, ønsker, beder for alle 'mine børn'. Jeg er primært underviser, men jeg er også opdrager, rammesætter, irettesætter og et ekstra sæt ører, der lytter og et ekstra sæt øjne der ser - af og til helt ind i det enkelte menneske. Og det er stort.